Cateva biografii care merita citite

jobs biografieInca de cand eram la varsta frageda de 10 -12 ani, aveam in mintea noastra un erou pe care doream sa il urmarim tot timpul. Tot asa am continuat pana in ziua de azi, cand suntem tentati sa avem un erou personal sau daca ii putem spune, o persoana care ne influenteaza gandurile si actiunile pe care le facem. Persoana respectiva ne face sa traim cu o speranta si cu o putere de a trece peste toate obstacolele vietii, dupa cum au facut si eu la randul lor. Toate aceste persoane au reusit in viata, iar noi incercam sa ne agatam de ceea ce ei s-au agatat si ei odata in viata. Prin tot ce au trecut ei si au experimentat de la viata, toate ideile si metodele prin care acestia au reusit, le-au scris in cuvinte. Asa au luat nastere biografiile personale.

Eu am sa iti recomand in continuare cateva biografii care au un mare impact asupra populatiei, in momentul de fata. Prima autobiografie care multa lume o citeste in acest ceas, este a lui Steve jobs, scrisa de Walter Isaacson. Autorul porneste de la peste 40 de interviuri acordate de catre Steve Jobs si ajunge sa fie un prieten foarte bun cu acesta.

Walter Isaacson a reușit să creioneze portretul vieții trepidante și a personalității de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ, care, prin pasiunea sa pentru perfecțiune și prin hotărârea încrâncenată, a revoluționat șase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animație, muzica, telefoanele, tabletele computerizate și conținutul digital.

Cred ca orice posesor de produse marca Apple, ar trebuii sa stie mai multe despre inventatorul acestora. De aceea le recomand biografia lui Steve Jobs la un pret de 8schumacher biografie0 Lei.

A doua biografie pe care ar trebui sa o citim este cea a lui Michael Schumaher, scrisa de Karin Sturm. Autorul suprinde accidentul recent pe care acest pilot de forumla 1 l-a suferit, precum si viata lui pana in acest moment de cotitura. Autorul Karin mai sublineaza: “Este de-a dreptul ironic ca septuplul campion mondial de Formula 1 a scapat teafar si nevatamat din cursele sale nebunesti, pentru a se accidenta crunt pe o partie din Alpii francezi” . O idee pe care ne framanta pe toata lumea. In momentul de fata, Schumi este la el acasa, si se simte putin mai bine.

Cateva cuvinte cheie despre acest super pilot: “În timp ce cariera exceptionala a celui mai de succes pilot din istoria Formulei 1 nu mai era un secret pentru nimeni, Schumacher a dorit mereu sa-si protejeze viata privata, separand cu strictete sfera personala de cea profesionala: acasa era un sot si un tata iubitor, in timp ce pe circuit era un adevarat robot – rece, perfect, intangibil, avand totul sub control.”

Biografia lui Michael Schumaher o poti cumpara la pretul de 37 Lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank