Cat de maleabil este iPhone 6 Plus ? (vezi video test)

ben
O noua problema a devenit foarte populara in randul celor care doresc sa iti achiztioneze un iPhone 6 Plus. “Acesta se indoaie in buzunar” – cam asa suna cateva articole postate pe unele siteu-uri de profil, al unor utilizator care au intrat deja in posesia acestui smartphone. Acestia sustin ca, au purtat acest smartphone in buzunar si datorita marimii lui, acesta s-a deformat considerabil, singur.

Pentru a fi siguri daca aceste spuse sunt adevarate, cateva persoane au decis ca trebuie testat acest iPhone 6 Plus, pentru a vedea daca acesta se comporta chiar atat de slab. Chiar daca masoara o diagonala de 5,5″, nu cred ca ar trebuii sa se indoaie atat de usor. Inainte de Xiaomi Mi3 am avut un Lumia 1520, care este putin mai mare decat acesta – dar nici vorba sa se indoaie. Am incercat sa vedem Xiaomi cum rezista, dar nu l-am fortat mult – se indoaie aproximativ 2 mm ( in deplasare la capatele libere ).

Eu cred totusi, ca acest model de iPhone 6 Plus are o constructie foarte slim, de aceea se indoaia asa usor. Mai cred insa, ca in zona in care se produce aceasta incovoiere, exista ceva spatiu liber in el, care ii permite sa se curbeze putin. O alta ipoteza, este cea de a incerca sa sperie populatia pentru a nu mai  cumpara acest model. Daca intradevar acesta se indoaie atat de usor, pot spune ca nu isi merita banii.

Mai jos, te invit sa vizionezi clip-ul in care iPhone 6 Plus este testat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank