Cartile de Sven Hassel sunt la jumatate de pret

sven

Cel mai bine vandut autor in Romania, Sven Hassel, a lansat peste 10 carti noi care au inregistrat vanzari foarte bune inca de la prima lansare. Daca tot s-au vandut asa bine, marile librarii online au redus preturile, pentru ca fiecare cititor sa isi poata permite cateva carti superbe de la acest autor mare.

Majoritatea din cartile scrie de acesta, sunt inspirate din propria experienta pe care a avut-o in razboiul “nazist”. Din pacate Sven Hassel ne-a parasit acum 2 ani, in 21 Decembrie 2012, din cauza unor probleme de santate. Insa a lasat in urma sa cateva scrieri care iti vor schimba viziunea despre tot ce stiai ca inseamna razboi. Sven Hassel a ajuns sa fie pe placul cititorilor din Romania incepand cu anul 2009, cand au ajuns primele carti scrise de acesta. De atunci, fiecare carte de Sven Hassel se vinde foarte bine, iar publicul ii apreciaza modul in care a scris aceste carti.

Acum cateva zile, cea mai mare librarie online, a pus peste 10 titluri la jumtate de pret. Asta inseamna ca orice carte noua lansata nu costa mai mult de 7,4 Lei. Totusi daca nu stii care sunt acestea, eu am sa le enumar mai jos, pentru ca tu sa poti alege una din ele:

  • “Blindatele mortii”,”General SS”,” Comisarul”,” Imperiul Iadului”, “Batalion de mars”, “Drum sangeros catre moarte”, “Moarte si viscol”, “Camarazi de front”, “Lichidati Parisul!” , “Inchisoarea OGPU”, “Gestapo”,” Monte Cassino” si “Legiunea blestematilor”. Toate aceste titluri le poti comanda de aici, la pretul de 7,3 Lei fiecare.

In plus ai transport gratis la tine acasa, in maxim 36 ore de la confirmarea comenzii. Merita sa citesti marca o carte scrisa de Sven, dupa care le vei citi pe fiecare.

Comments

  1. By Carmen

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank