Carti la pachet: pana la 50% reducere

Cei de la Nemira au lansat astăzi o noua campanie foarte atractivă, pentru cei care au un buget destul de mare pentru cărti. Incepând de astăzi 21 Octombrie, poţi cumpăra căteva pachete special facute de ei, la preţuri foarte bune. Campania de reduceri se desfasoară pănă in data de 26 Octombrie, deci ai destul timp sa iţi aduni ceva bani pentru un pack frumos.

vezi toate pack-urile aici

Pachetele au fost găndite în asa fel încât să ai parte de mai multe carţi apartinând unui singur autor. In total 18 pachete de la diferiţi autori iar majoritatea pachetelor au reducere de 50%, 40% si 30%. O oportunitate foarte bună pentru cei care îşi doresc câteva carţi la reducere, de la autorul lor preferat. Aşadar, cele mai bune packuri sunt:

  • Pachet ‘Stephen King‘ – care cuprinde cărtile “Christine”, “Shinning” si “Carrie”
  • Pachet ‘Sven Hassel‘ 1 si 2 – care cuprinde cate 7 cărti fiecare
  • Pachet ‘Melania Lupu‘ – care cuprinde 6 cărti bestseller
  • Pachet ‘Intoarcerea Acasa‘  – care cuprinde cele 5 volume superbe scrise de Orson

Iţi recomand sa te uiţi peste toată oferta, deoarece sunt peste 30 pack-uri la reduceri foarte bune. Mai poţi găsi packuri de la autorii: Frank Herbert, Suzanne Collins, George Martin, Arthur Clark si Robin Young. Nu uita însa! promoţia este valabilă doar păna în data de 26 Octombrie! Distribuie acest articol si prietenilor tăi! Iţi multumesc.

pachet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank