Cărţi în Engleză la 25% reducere

Aşa sună cea mai noua promoţie de la Libris – peste 96.000 de titluri din peste 60 de categorii, intră la o reducere de până la 25%. Perioada în care se desfăşoară această promoţie este: 7.11 – 9.11 Noiembrie, adică ai la dispoziţie două zine în care poţi să îţi alegi cartea preferată in Engleză.

La această reducere avem câteva edituri celebre peste ocean: editura Taylor / Francis, Oxford, Wiley, Ingram International, Cambridge şi University Press. De la aceste edutiru avem cărţi foarte renumite şi traduse în peste 100 de limbi. Printre cel mai recunoscute titluri avem: European Union Law, History Manifesto, Enviromental & Natural Resources, Southport and Formby şi Bernard Shaw and Gilbert. Aceste titluri ţi le recomand şi eu să le citeşti, deoarece vei putea descoperii gândirea unor mari autorii celebri de peste hotarele noastre.

Preţurile sunt pe măsura editurii, iar eu cred că 100 Lei ar trebuii să îi rezervi pentru o asemenea carte. Eu zic că merită să te uiţi aici peste toate titlurile, fiindcă vei găsi o carte şi pe gustul tău cu siguranţă. Reducerile sunt adevărate, iar până la Black Friday, nu cred că vor mai fi la reducere, cărţile în  limba Engleză.

O carte în limba de circulaţie internaţională, este un must-have, pentru cei care au o bibliotecă bogată şi care ştiu să aprecieze un titlu atât de important. Vei fi remarca de îndată!

carti in engleya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank