Cărţi Hardcover – calitatea pe primul loc

Cele mai bune titluri de Sci-Fi sunt acum produse în cele mai bune coperte de pe piaţă. Cuvântul hardcover este un must-have în biblioteca tuturor, deoarece această trăsătură îţi va păstra cărţile în cele mai bune condişii, indiferent cât de des le citeşti. Dacă şi tu preferi acest tip de cărţi, cu o copertă de calitate, trebuie să şti că la librăria online Nemira a început o campanie de reducere pentru 130 de titluri, care se încadrează în această categorie.

vezi oferta completă aici

La aceste titluri scrise de autori celebri, cei de la Nemira au reduse preţurile cu cel mult 45%, deoarece li s-au părut că sunt prea scumpe. Printre cei mai vânaţi autori gasim: Stephen King, Scott Card, Frank Herbert, Philip Dick şi Rodica Ojog, precum şi alţi autori celebrii.Eu îţi recomand să citeşti măcar o carte de la aceşti autori, doar dacă eşti pasionat de acest gen Sci-Fi.

Oferta pusă la dispozitie, este valabilă doar până în data de 16 Noiembrie, iar stocurile pentru aceste titluri sunt destul de limitate. Multă lume apelează la carţile de calitate, cu o coperta Hardcover. Tot Nemira, îţi asigură transportul gratis la tine acasă, pentru orice titlu din această ofertă.

Dacă nu eşti convins de această ofertă, poţi aştepta până în data de 21 Noiembrie, unde cred că Nemira va susţine reducerile de Black Friday 2014.

hardcover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank