Cartea Tobele toamnei vol. 2 din seria Outlander la precomanda prin Nemira

O nouă carte din seria Outlander apare la precomandă pe siteul celor de la Nemira.ro. Este vorba de mult-așteptata carte ”Tobele toamnei vol. 2”, care face parte din această a 4-a serie. Începând de azi, cartea poate fi cumpărată la precomandă la prețul de 51,9 Lei, cu transport oferit de Nemira, în anumite condiții.

Cartea este un bestseller în New York, are 608 pagini și te așteaptă să o citești cu drag, dacă o cumperi de aici.

Dupa o lunga despartire, Claire si Jamie s-au reintalnit. Dar fiica lor, Briana, ramasa singura in prezent, porneste intr-o cautare periculoasa a mamei si a tatalui pe care nu l-a cunoscut niciodata. Apoi e nevoita sa riste totul ca sa schimbe istoria si sa le salveze viata. Prietenul ei si istoricul Roger Wakefield face si el tot posibilul sa o gaseasca si sa o ajute.

„Gabaldon isi continua seria de calatorii in timp avandu-i ca protagonisti pe Claire si Jamie. Unele parti din carte au loc in prezent, dar cea mai mare parte din actiune se petrece in Charleston, Carolina de Sud, in 1760. Scotienii exilati de la Culloden sunt primii care simt revolutia apropiindu-se. Gabaldon scrie extrem de bine, documentat istoric si creeaza o galerie de personaje tipice perioadei, intr-o dinamica ce tine cititorii interesati.”
Booklist

„Personaje imposibil de uitat, intr-o tesatura bogata de detalii istorice, o carte pe care pur si simplu nu o poti lasa din mana.”
Cincinnati Post

Cei de la Nemira nu spun detalii despre livrare, iar asta presupune a fi un cadou surpriză la ușa ta, atunci când curierul va ajunge cu cartea. O poți cumpăra accesând orice link din acest articol, care te va duce direc la carte. Am căutat puțin pe internet cel mai mic preț la cartea Tobele Toamnei, iar cel mai mic l-am găsit la Nemira.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank