Carte cadou de la Libris

Cea mai nouă promoţie de la librăria online Libris sună cam aşa: dacă comanzi astăzi din cele 150.000 titluri aflate la reducere, vei primi o carte cadou. Cartea este scrisă de celebrul autor Biba Merlo, iar titlul acesteia este 12 Luni. tot ce trebuie să faci, este să îţi alegi două sau trei cărţi din oferta lor, care să depăşească preţul de 50 Lei, pentru a primi în cutie şi această carte superbă.

Douăsprezece povestiri, una pentru fiecare lună, douăsprezece instantanee cu un subiect unic: relaţia dintre “ea” şi “el”. Fragmente de viaţă prinse în prezent, care lasă trecutul şi viitorul în seama imaginaţiei cititorului. Douăsprezece femei diferite, dar care au în comun dragostea pentru viaţă, o ironie şi o autoironie sănătoase, condensate în “etichetele” cu care se încheie fiecare povestire.

Eu zic că mertă un mic efort, pentru o asemenea carte care costă în jur de 20 Lei. Per total, dacă faci o scădere, vei plati pentru o comandă doar 30 Lei. Poţi răsfoii cu încredere oferta celor de la Libris, deoarece este foarte bogată. În plus, primeşti transport gratuit pentru comanda de 50 Lei. Promoţia este valabilă doar azi, 13 Noiembrie.

Chiar dacă Biba Merlo nu este pe gustul tău, cartea o poti face cadou unei persoane care iubeşte acest gen de cărţi. Vezi aici toata oferta!

biba merlo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank