Cand ajunge Galaxy Note 4 in Romania?

note4

O noua intrebare serioasa a aparut de cateva zile in gandurile multor oameni: cand apare Galaxy Note 4 in Romania? hmm, multa lume vorbeste de luna Octombrie Noiembrie. Ar fi culmea ca cei de la Samsung sa il lanseze dupa ce modelul iPhone 6 si 6+ a inregistrat deja vanzari de peste 10 milioane de unitati – lumea o sa isi goleasca buzunarele cu aceste doua modele, iar pentru Note 4, nu va mai ramane aproape nimic.

Asa ca, astazi cei de la Samsung au luat o noua hotarare: sa grabeasca lansarea acestui model, precum si productia pentru a face fata vanzarilor de la Apple. Au deci ca Galaxy Note 4 sa fie lansat oficial in data de 25 Septembrie, adica peste cateva zile. Prima tara in care va ajunge acest model va fi China, urmand ca in decursul 1-2 saptamani sa ajunga si in Europa. Aici vobim de Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Italia, Croatia si inca 4-5 tari. Intrebarea mare: totusi, cand ajunge in Romania? – in cel mai bun caz, Note 4 ajunge la eMag cel tarziu pana in data de 20 – 25 Octombrie. Probabil prin data de 1-5 va fi disponibil deja la pre-comanda.

Samsung a mai anunta, faptul ca, inca 139 tari vor beneficia de acest model, dar nu mai devreme de 20 Octombrie ( tarii din intreaga lume ).

Acest model de Note 4, este de departe cel mai puternic smartphone de pe piata. El dispune de 3GB memorie RAM, cel mai nou chipset Snapdragon 805, diagonala de 5,7″ si o rezolutie mare de 2560 x 1440 px. Totul ruleaza pe cea mai noua versiune de Android 4.4.4 KitKat. Momentan, in oferta celor de la eMag, poti gasi cel mai frumos smartphone lansat de Samsung – Galaxy Alpha.

sursa: samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank