Call of Duty: Advanced Warfare disponibil la eMag

call of duty edition

Cel mai asteptat shooter al acestui an, Call of Duty Advanced Warfare a ajuns in premiera la eMag. Jocul poate fi comandat pentru orice configuratie de sistem PC, XBox sau Play Station. Call of Duty a inregistrat vanzari foarte bune cu orice joc lansat pana acum. Cu acest joc, cei care au adusa la viata acest joc, spera sa intreaca orice record de vanzari inregistrat pana acum. Jocul este foarte popular si la noi in Romania, unde avem o gramada de gameri care scot din buzunar sume importante atunci cand un joc nou este lansat. Cei de la eMag au adus acest joc pentru urmatoarele sisteme, la preturi foarte bune:

Insa eMag iti mai pune la dispozitie inca doua versiuni foarte tari pentru fiecare sistem si anume:

Avem si versiunile simple pentru XBox 360, PS4 si XBox One:

  • pentru XBox One Advance Warefare costa 259 Lei
  • pentru XBox 360 – 229 Lei
  • pentru PC – 209 Lei
  • pentru PS4 – 259 Lei

In cutiile pentru versiunile Atlas Pro Edition si Limited Edition, o sa ai parte de cateva surprize foarte tari: 

  • Harta Atlas Gorge pentru modurile multiplayer ale jocului – Atlas Gorge este inspirata de harta Pipeline din Call of Duty 4: Modern Warfare, fiind reconceputa pentru noile abilitati ale jucatorilor din Call of Duty: Advanced Warfare, obtinute datorita prezentei exoscheletului si a functiilor acestuia in joc.
  • Atlas Digital Content Pack include doua arme, Bal-27 AE Assault Rifle si Atlas 45 AE Pistol, exoschelet cu denumirea si insemnele Atlas, casca Atlas, emblema Atlas, 5 supply drops bonus – un nou element prezent in modul multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare
  • Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual include toate informatiile necesare, atat istorice cat si tactice, oricarui recrut ca sa devina un soldat de prim rang in cadrul corporatiei Atlas.
  • SteelBook, o carcasa metalica pentru colectionari in interiorul careia se afla jocul.
  • Coloana sonora oficiala pentru Call of Duty: Advanced Warfare in format digital, ce contine atat melodii compuse de Harry Gregson-Williams, cat si de casa de productie Audiomachine.

Pentru cei care isi doresc cu adevarat acest joc, eu le recomand sa aleaga versiunea PRO sau Limited. Un gamer avdevarat se respecta si scoate din buzunar orice suma pentru jocul lui preferat. Comanda acum, deoarece stocul nu este chiar atat de numeros. In plus, doar la eMAg ai cele mai mici preturi pentru jocul Call of Duty Advanced Warfare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank