Cadouri unice in Romania – cateva idei

Un nou site cu tema “cadourilor” a apărut pe mediul online. Este vorba de site-ul BlueGifts pe care am avut ocazia să îl răsfoiesc timp de câteva ore bune, fiindcă căutam ceva cadou pentru un prieten foarte bun. Pe site am găsit foarte multe idei de cadouri foarte bune, pe care nu le-am mai întâlnit la nici un site de cadouri. Ba mai mult, interfaţa celor de la BlueGifts este mai prietenoasă, mai simplă şi mai uşor de utilizat. Găseşti foarte rapid un cadou pentru “ea” sau pentru “el”, precum şi pentru profesor, sef, doctor sau casă. Cu alte cuvinte, ai de unde alege pentru orice situaţie care îţi iese în cale şi nu eşti pregătit din timp. Ceea ce m-a impresionat însă, este categoria de “Cadouri UNICE“. Aici am avut plăcerea de a găsi câteva cadouri chiar unice în România şi spun asta din experienţă – am căutat pe toate site-urile de cadouri gen fungift, cadouridetop şi cadourifunny. Nici la un site nu am găsit aceste tipuri de cadouri “unice” cum susţin cei de la BlueGifts. De aici am ales şi eu un cadou pentru prietenul meu cel mai bun şi anume:

MEMORY STICK CRYPTEX – este un stick de memorie cu capacitatea de 16GB, care este protejat de o carcasă metalică acoperită cu piele naturală, prevăzută cu un sistem mecanic de cifru Cryptex, care a fost proiectat după schiţele marelui Leonardo DaVinci. Combinatia mecanică unică protejează datele de pe memorie. Trebuie să păstraţi codul de 5 cifre deoarece fără codul respectiv nu veţi putea folosi produsul. Codul nu poate fi modificat – vei primi un cod unic la pachet. Produsul vine cu breloc din piele si punga din catifea pentru depozitare, ambalat in cutie cadou. Designer: Stanislav Tatarinov. Preţul acestuia este de 220 LeiAcesta mi se pare a fi cadoul ideal şi perfect pentru un prieten apropiat şi pasionat de gadgeturi.

Desigur mai sunt şi alte cadouri pe care le-am adăugat pe lista de “wishlist”, deoarece mi se par potrivite pentru birou şi pentru profersori. Mai jos ai lista cu cele doua cadouri pentru profesor si birou:

Pentru Birou

cam

 

Creion interminabil Forever Cambiano, care vine cu un design exclusivist si elegant. Forever Cambiano este un instrument de scris care nu se termina niciodata. Nu are nevoie nici de refill nici de cerneala. Acesta este produs manual in Italia. Cred ca este cadoul perfect pentru o persoană care îţi are locul la birou. Arată superb şi este produs din material 100% natural. Preţ 399 Lei.

Pentru Profesor

laser

 

Point laser cu stick de memorie având capacitatea de 8GB. Acesta a devenit un must have în facultăţi cât şi în scoli. Metoda de a preda orele pe slide-uri, include neapărat un point-laser pentru a fi la subiect în orice moment. Are o rază lungă de acţiune şi un punct vizibil de la cel mai îndepărat punct al sălii. Este perfect şi pentru evenimentele special de tip conferinţă. Este mic şi uşor de folosit şi se poate purta elegant la cămaşă. Preţ 105 Lei.

Recomandă şi prienteilor tai aceste cadouri unice şi deosebite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank