Cadouri de Sf. Gavril si Mihail

 

Sâmbăta aceasta vom trece împreuna cu cei dragi, sarbătoarea de Sfântul Gavril si Mihail care pică fix în data de 8 Noiembrie, după calendarul Ortodox. Această zi este sarbătorită de foarte multă lume şi respectată cum se cuvine de cei care îţi regăsesc numele după aceste două persoane. În această zi lumea se îmbracă frumos, merge la biserică împreună cu familia sau pleacă în vizită la bunicii lor, care îi asteaptă de fiecare dată cu mult drag. Pentru ca totul să fie cât mai special, unele persoane apelează la anumite cadouri, care să îi reflecte sinceritatea si bucuria acestui eveniment, asupra celor dragi.

Aşadar, de astăzi începând sunt la mare cautare cadourile pentru cei care poartă numele de Mihai si Gavril sau oricare altă derivaţie de la acestea. Şi eu am pregatit pentru acest weekend câteva cadouri care le voi face persoanelor în ziua respectivă. Am intrat pe siteul FunGift şi am observat că au dat startul unor reduceri la cadourile dedicate acestei sărbători. Au pus la bataie o grămadă de cadouri special alese pentru El si Ea.

Eu am studiat puţin oferta lor si am gasit cadoul perfect pentru amebele genuri. Am ales pentru barbaţii serioşi, eleganţi si care ştiu să aprecieze, un set pentru bar care cuprinde toate accesoriile necesare pentru o servire fară probleme atunci când ai ceva invitaţi speciali. Setul costă aproape 110 Lei, ceea ce înseamnă ca nu vei cheltuii mulţi bani, pentru un cadou pe măsură.

Pentru Ea, am găsit la fel, un cadou foarte elegant, serios şi la modă: un colier vintage care poate fi purtat aproape la orice întâlnire sau bal. Un stil mai aparte, decât colierele din argint sau aur, cu sau fâră pietre prieţioase. Colierul ajunge la preţul de 95 Lei, iar eu cred că poţi face o femeie fericită cu acest cadou simplu si retro.

Pentru cei mai mici, FunGift îţi pune la dispozitie o gamă foarte largă de cadouri, pentru orice vârstă. Vezi mai multe cadouri în link-ul de mai sus, precum si mai multe detalii despre cele două cadouri recomandate de mine. Dacă doresşti să faci aceste două cadouri cuiva, îţi recomand să le comanzi acum, pentru a le primi la timp acasă. Ai transport gratis la tine acasă pentru ambele cadouri. Toate cele bune în acest weekend!

mihail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank