Cadouri de Halloween 2014

hallowe

Probabil cea mai nebuna petrecere din acest an, se de in noapte de Halloween. Multa lume insa nu participa la aceasta petrecere din diverse motive: nu stie ce costum sa aleaga sau nu stie ce cadou sa faca prietenilor sai. In ziua de azi, Halloween-ul se tine in discoteci, cluburi si la patreceri private. nu se mai tine ca si pe vremuri, prin cartier sau pe la casele oamenilor.  Dezmat total in orice local in care intri. Costume care mai de care mai speciale si mai inovatoare. Insa multa lume nu stie ca in aceasta perioada, se obisnuia sa se faca schimb de cadouri ciudate intre prieteni sau chiar necunoscutilor.

Pentru ca acest Halloween din 2014 sa nu treaca ca si celelalte, eu am pregatit o lista cu cele mai bune cadouri pe care le poti oferi in noaptea de Halloween.

Asadar incepem cu cadourile pentru genul feminin:

Pentru genul masculin:

Cu aceste 3 cadouri pentru fiecare gen, vei reusii sa ai o petrece de Halloween de neuitat. La cadourile mai scumpe ai trasnport gratis la tine acasa, oferit de fungift. Verifica si alte cadouri accesand link-urile de mai sus. Cadouri importante vor mai putea fi cumparate in seara de Halloween, cand eMag va sarbatorii aceasta seara cu o gramada de promotii la telefoane si tablete. Ramai conectat si lasa un like la aceasta pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank