Cadou tableta si HDD extern pentru televizoarele curbate Samsung

tab

Cei de la eMag au lansat o noua super promotie ! Achizitioneaza in perioada 1 Septembrie si 31 Octombrie, orice televizor Smart Curbat marca Sasmung si primesti automat o tableta Galaxy Tab S 10.5 si un HDD extern de 500GB cadou! Aceasta campanie te va motiva sa iti schimbi televizorul vechi si sa treci pe unul curbat, care este echipat cu absolut tot ce trebuie si are in dotare, cele mai noi tehnologii disponibile pe piata.

Pe langa aceste doua cadouri insemnat, eMag mai reduce putin preturile cu cel putin 2.000 Lei pentru fiecare televizor curbat din oferta. Preturile acestor tip de televizoare, este destul de mare, dar calitatea pe care o vei avea, va fii peste asteptarile tale. O noua dimensiune in categoria televizoarelor Smart.

Poate ca nu ai la dispozitie sute de milioane pentru a cumpara un televizor curbat, iar de aceea eMag a pregatit doua televizoare putin mai accesibile pentru aceasta oferta si anume:

  • Samsung 48H8000 care are o diagonala de 121 cm si peste 80 functii speciale – pret – 5.999 Lei  – comanda aici
  • Samsung 55HU7100 care are o rezolutie 4K si o diagonala de 138 cm – pret – 8.399 Lei – comanda aici

Dintre aceste doua televizoare, eu iti recomand sa mergi pe al doilea, deoarece are o rezolutie mult mai mare si o diagonala mai mare. In plus, are un aspect mai elegant, iar picioarele pe care reazema sunt foarte stabile. In plus, 55HU7100 a fost lansat mult mai recent decat 47H8000. Tot 55HU7100 are noua tehnologie de display, de tip Ultra Clear Panel, care iti promite cea mai buna densitate la un asemenea televizor cu diagonala de 138 cm.

eMag iti asigura transportul gratuit pana acasa, iar daca produsul nu iti place, il poti returna fara nici o problema in 30 de zile. Celelalte televizare curbate din oferta le poti vedea aici.

Pentru a beneficia de tableta și HDD-ul cadou trebuie să parcurgi următorii pași:

1. Cumpără produsul în perioada campaniei: 1 septembrie – 31 octombrie 2014

2. Sună la 08008 SAMSUNG (08008 7267864) – apel gratuit (Luni – Vineri: 9:00 – 18:00) și urmează pașii de înregistrare.

3. Trimite în termen de 5 zile lucrătoare, pe adresa website-ului Samsung, la secțiunea “contact us”, dovada care atestă achiziția  a unuia din produsele participante, în perioada 1 septembrie 2014 – 31 octombrie 2014 și o copie a cărții de identitate. (Scan factură fiscală și CI).

Atenție: Persoanele juridice pot câștiga un singur premiu pentru fiecare factură fiscală, indiferent de numărul de produse participante ce se regăsesc pe aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank