C6 Quad – un nou smartphone 4G de la Allview

Toată febra aceasta cu reţeaua 4G a dus la lansarea unor telefoane speciale care au în denumirea lor cuvântul 4G, care ar semnifica o viteză mai bună la internet. totuşi partea proastă este că, nu avem momentan nici o reţea 4G adevărată, la noi în ţară. Însă operatorii de telefonie mobilă au ştiut că noi răspundem foarte bine la ceva nou şi au decis să introducă termenul de reţea 4G, faţă de vechiul 3G. Direfenta intre aceste retele este foarte mic, in momentul de fata.

c6 quad

 

Astăzi a venit din nou rândul celor de la Allview, care au lansat un nou smartphone accesibil echipat cu modulul 4G şi câteva specificaţii bune, pentru clasa in care se încadrează. C6 Quad 4G este un smartphone care promite o viteză de download de până la 150 Mbps şi o viteză de download de până la 50 Mbps. Probabil că va ajunge la cel mult 70% din viteza totală, deoarece acesta are specificaţiile unui smartphone mid-range şi un preţ foarte mic. C6 Quad poate fi comandat acum la preţul de 599 Lei, direct de pe site-ul oficial Allview.

Telefonul are un design destul de elegant, cu o cameră care se aseamăna cu cea de pe Galaxy S4 la partea de aspect şi o carcasă din plastic bine rotunjit la colţuri. Sub aceste plasticuri, avem un procesor Quad-Core cortex A7, 1 GB memorie RAM şi un procesor grafic Mali 400. Totul rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat, care mi se pare a fi un punct foarte important, atunci cand trebuie să îţi cumperi un smartphone nou.

flash

Ecranul este de o dimensiune foarte bune, uşor de ajuns cu degetele în orice colţ, iar panelul IPS a ajuns să fie o preferinţă în rândul tinerilor care ştiu să aprecieze un ecran frumos. El mai are în dotare o cameră principală de 5MP, senzor de lumină şi proximitate, precum şi un acumulator suficient de 1.800 mAh. Această combinaţie va mări autonomia telefonul până la cel mult două zile, la o utilizare normală.

În concluzie, C6 Quad 4G este un smartphone bine echipat, la un preţ mic şi care promite o viteză la internet, superioară conectivitaţii 3G. În cel mai scurt timp, acesta va ajunge şi în magazinul eMAG, unde mă aştept la un preţ mai mic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank