Brățări fitness pentru alergat, somn si calorii !

Brățările fitness devin din ce în ce mai căutate în România. Acest lucru se datorează faptul că tot mai mulți dintre noi ne dorim să combinăm tehnologia cu un stil de viață sănătos. Majoritatea dintre noi avem un smartphone, mergem la job, facem sport, plimbăm câinele, dar nu avem date exacte despre cât de mult ne mișcăm, cum dormim sau câte calorii ardem pe zi. În ajutorul nostru vin brățările fitness care ne salvează de o grămadă de foi și notițe pe care le monitorizam atunci când facem sport. Mai nou, o brățară fitness poate monitoriza cu o precizie de peste 95% pașii pe care îi facem în fiecare zi, scările pe care le urcăm și distanțele parcurse de la A la B.

Îți pot monitoriza calitatea somnului fără nici o problemă sau bătăiile inimii în orice moment. Cu toate la un loc, îți pot îmbunătăți calitatea vieții purtând o brățară fitness pe mână! Poate încă nu ai auzit de acest tip de monitorizare a corpului, dar în viitorul apropiat vei purta chiar tu o astfel de brățară ! De ce? Rapsunsul este cât de se poate de simplu: vei fi mai motivat să faci sport; să îți întreci performanțele măsurate; să îți îmbunătățești calitatea somnului; să îți urmărești pulsul în orice moment, fie el stres fie relaxare; etc.

Ai nevoie doar de un smartphone compatbil cu brățara și de o brățară la alegerea ta. Oferta pe internet este detul de bogată în momentul de față, iar prețurile pentru o brățară fintess încep de la 129 Lei și trec peste 800 Lei. Există mai multe tipuri de brățări, cum ar fi: cele cu ecran digital și cele fără ecran digital; cele cu senzor pentru monitorizarea bătăilor inimiii și cele fără; unele cu o autonomie de cel puțin 20 zile și unele cu o autonomie mai mică; waterproof sau nu. Dintre cele disponibile în România, eu îți recomand următoarele brățări fitness:mi band

Xiaomi Mi Band 1S – este cea mai ieftină brățară din lume care are în dotare toți senzorii esențiali pe care trebuie să îi aibă o brățară; inclusiv senzorul Hearth Rate. Aceasta are o autonomie ce ajunge până la 30 de zile, este certificată IP67 și are 3 LED-uri pentru diverse notificări.  Este ușoară de purtat pe mână; există o gamă largă de curele disponibile pe anumite site-uri de profil și poate fi conectată atât la telefoane cu Android cât și la cele cu iOS. Preț – 132 Lei la QuickMobile.jawbone up 2

JawBone UP 2 – celebra brățară fitness de la JawBone, UP2 este disponibilă acum la QuickMobile. Aceasta include toți senzorii necesari pentru monitorizarea corectă și precisă a activităților zilnice, dar fără posibilitatea de a monitoriza pulsul. Autonomia acesteia ajunge la 10 zile și este echipată cu un acelerometru pe 3 axe, pentru o precizie ridicată. Aceasta va ști ora exactă când ațipești sau te trezești. Datorită design-ului ei elegant, brățara se poate purta în orice situație, asortându-se foarte bine cu îmbrăcămintea. Are dimensiuni mici, iar calitatea curelei este premium. Și aceasta este compatibilă cu Android și iOS. Preț – 431 Lei la QuickMobile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank