Bratara Samsung Smart Charm disponibila acum la eMAG

Probabil cea mai frumoasaă bărțară fitness dedicată genului feminin, este Smart Charm de la Samsung. Aceasta are un design elegant, inspirat din ceasurile de dama cu dimensiuni mici, elemente de finisaje metalice pe diferite culori și o curea subțire și fină în același timp.  Brățara a fost lansată anul acesta de Samsung, iar eMAG este primul magazin din țară care aduce pe stoc acest model unic și la mare căutare de genul feminin.charm la emag

Printre caracteristicile principale ale acestei bărțări Samsung Charm, amintim: funcția de monitorizare a pașilor, distaței parcurse și câte calorii arzi pe această durată. Desigur mai amintim monitorizarea calității somnului, care este detul de importantă pentru persoanele care sunt active zi de zi și doresc să obțină un somn cât mai bun. Pe lângă aceste caracteristici pe care majoritatea bărțărilor fitness le au în dotare, Samsung Charm este prevăzut în partea din mijloc cu un LED, prin care vei primi notificări de la apeluri, mesaje, notificări de la rețelele de socializare, nivelul bateriei și starea conexiuni bluethoot. Desigur, fiecare notificare este diferențiată de culoarea LED-ului, pe care o poți alege după preferință.

Pentru utilizarea acestei bărțări fitness ai nevoie de un smartphone gen Galaxy S4, S5, S6, S7, cu versiunea de Android superioară la KitKat și Bluethoot 4.0. Brățara are o autonomie de până la 14 zile și un acumulator de 17 mAh. La eMAG; Smart Charm este disponibil pe culorile roz, negru și alb/auriu, la prețul de 199 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank