Blackberry Passport in Romania – un stil aparte

Cel mai controversat smartphone din acest an este cu siguranţă Blackberry Passport. Acesta nu numai că are un design foarte ciudat, dar are şi specifiicaţii care sperie majoritatea telefoanelor cu Android si iOS sau Windows. De la primele telefoane lansate pe piaţă, cei de la BlackBerrz au stiut întotdeauna cum sa producă un smartphone exclusivist pentru persoanele bussiness. Modelul lansat anul acesta, este pe departe cel mai potrivit smartphone pentru o persoană care se respectă in toate privinţele. Cred ca acest model Passport este o alternativa mai buna, pentru cei care îşi cumpără un iPhone 6 – o sa ieşi mai bine in evidenţă cu acest model.

Passport poate fi comandat acum de la eMAG la un pret de 3.299 Lei pentru varianta 4G LTE, negru.

passport

Cei de la Blackberry au optat pentru un design foarte elegant, având colturile foarte bine definite, iar pentru ca să păstreze linia clasică de la ei, au optat pentru o tastatură querty sensibila la atingere. Are o multime de funcţii speciale, pe care le poţi descoperi doar printr-o singura atingere simplă. Ecran cu o rezoluţie de 1440 x 1440 px, din care rezultă o densitate foarte bună de 440 ppi si un panel IPS pentru cele mai bune unghiuri.

La capitolul hardware, acesta poate concura cu aproape orice smartphone puternic, gen Galaxy S5, Note 4, HTC One M8. În interior avem o memorie RAM de 3GB, 32GB memorie internă, un procesor Quad-Core Krait 400 la 2,2 GHz pe un chipset Snapdragon 801 si un procesor grafic Adreno 330. Totul rulează pe versiunea personala BlackBerry OS 10.3. O interfaţă puţin mai neobişnuită pentru cei care nu au mai folosit până acum un smartphone de la Blacberry.

passport spate

Totul este sustinut de un acumulator foarte mare de 3.450 mAh, care promite o autonomie de cel puţin 3 zile la o persoană bussines. Este perfect si pentru a face fotografii de înaltă calitate, fiindcă are în dotare o cameră principala de 13MP cu autofocus şi stabilizator optic de imagine.

Per total, Balckberry Passport este cu adevărat cel mai potrivit smartphone pentru clasa bussiness. Specificaţii de top si un design care v-a atrage toate privirile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank