Black Weekend la Evolio – au mai ramas cateva ore

blackAcum cateva zile, cei de la Evolio au lansat o noua campanie de reduceri sub denumirea de Black- Weekend, care promite reduceri de pana la 40% pentru toate produsele. Principala categorie spre care se adreseaza aceasta campanie, este partea de tablete, unde au redus preturile considerabil, in functie costul fiecarei tablete.

Asa ca, la o scurta privire asupra site-ului evolioshop.com, am descoperit ca cele mai mai reduceri la tablete au fost pentru: 250 Lei reducere pentru tableta X8 Fusion 8GB/16GB, 230 Lei reducere pentru X8 – 8GB si 220 lei pentru 16GB. Pentru restul tabletelor, am vazut reduceri de pana la 140, 120 Lei.

evo

Totusi, cea mai buna afacere o poti face cu tableta X8 Fusion, deoarece are specificatii de top, se poate folosi ca si un “laptop”, deoarece se poate atasa o tastatura convertibila pentru ea. Daca totusi vrei sa iti cumperi ceva tableta acum, iti recomand sa o faci cat de repede, deoarece promotia mai dureaza pana la ora 24, iar stocurile deja incep sa se termine. Daca cauti o tableta si nu o gasesti pe stoc la evolio, poti incerca la eMag sa vezi ce le-a mai ramas pe stoc lor. La eMag insa nu vei beneficia de o asemenea reducere de 120 Lei – poate undeva la 70 Lei.

sursa: evolio

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank