Black Friday la YellowStore 2014

Inca un magazin online din Romania, anuntat mult mai devreme marele eveniment din acest an, care se axeaza pe reduceri foarte mari. YellowStore a anuntat astazi ca vor tine Black Friday in perioada imediat urmatoare: 24 – 26 Octombrie. Asadar, pentru adevaratii profesionisti, acest Black Friday vine mai devreme, iar marea promisiune de la YellowStore este reducerea de pana la 50% la aparatele foto profesionale.

vezi aici cele mai bune reduceri

Black Friday incepe in data de 24 la ora 00:00, asa ca fii pe faza si intra aici pentru a prinde cele mai bune oferte oferite de YellowStore. La reducere vei gasi produse de la marcile Nikon, Lowepro, SanDisk, Lexar, Lenspen si Joby. Eu cred ca toata lumea asteapta reduceri la aparatele de tip DSLR. Aici vorbim de aparatele Nikon D7000, si Nikon D5200, deoarece sunt cele mai accesbile pentru aproape orice fotograf profesionist. Bineinteles, reducerile cele mai mari le vor avea aparatele cele mai scumpe, gen Nikon D750 sau Nikon D810.

La reduceri foarte bune vei putea cumpara accesorii, memorii si genti, precum si cateva produse din gama CoolPix. Eu iti recomand sa te uiti peste oferta aici si poate gasesti un aparat foto pe gustul tau. O perioada foarte buna pentru cei care isi doresc primul DSLR profesionist – aici vom avea reduceri importante.

*totul mi se pare o strategie bine pusa la punct, deoarece multe magazine au anuntat anul acesta ca vor sustine Black Friday mai devreme. Si in data clasica a marelui eveniment vom avea reduceri la YellowStore.

black friday

Comments

  1. By Lospa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank