Black Friday la UTOK pe 21 Noiembrie

Iată că şi magazinul online UTOK şi-a anunţat participarea la evenimentul din data de 21 Noiembrie, Black Friday 2014. Aşadar, pentru cei care încă nu au auzit de UTOK, trebuie să ştie că tabletele şi telefoanele smart de la ei sunt foarte bune şi au un preţ pentru orice buzunar. Eu am scris despre produsele lor destul de multe articole şi am ajuns la următoarea concluzie: este o companie care îşi doreşte foarte mult să mulţumească cumpărătorul din toate punctele de vedere, iar de aceea eu recomand această marcă.

În oferta lor din magazinul online, avem peste 20 de tablete şi undeva la peste 12 telefoane mobile, care vor intra la reduceri foarte bune în data de 21 Noiembrie, de Black Friday. UTOK pune la dispoziţie o serie completă de accesorii pentru fiecare model din ofertă, precum şi câteva beneficii speciale pentru ca tu să te bucuri mai mult de produsul dorit. Aşadar, dacă doreşti să îţi cumperi un produs de la UTOK în seara de Black Friday, eu îţi recomand să îl cumperi împreună cu accesoriile special făcute pentru modelul ales.

Pentru acest an UTOK a anunţat reduceri foarte mari la toate produsele din stoc, iar după parerea mea cele mai bune achiziţii pe care le poţi face de BF sunt:

Tablete

  • UTOK i1000, UTOK 780Q – acestea se remarcă prin calitate şi componente Intel

Telefoane smart

  • UTOK seria 500 – toate cele trei modele(UTOK 5008 în special), UTOK 450Q – Android 4.4 KitKat şi procesoare Octa-Core
  • UTOK 351D Pearl – camera de 5MP

Acestea ar fi cele mai bune produse pe care le are UTOK în momentul de faţă, alese de mine. Poate produsul tău dorit nu se află pe lista mea, dar eu oricum îţi recomand şi celelalte produse care poate sunt mai plăcute de tine. Sper ca aceste modele să intre la o reducere de cel puţin 25%. Mai puţin de 3 zile ne despart de marele Black Friday 2014! Citeşte toate articolele scrise de mine despre produsele UTOK, cu o simplă căutare pe site!

bl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank