Black Friday la Iulius Mall

Marele eveniment al acestui an, plin de reduceri şi premii, va avea loc şi în acest an la Iulius Mall din Cluj-Napoca. Au ales data pentru acest eveniment, ca şi cei de la eMAG, 21 Noiembrie – în această dată mall-ul va fi deschis de la ora 09 şi se va închide la ora 24. În tot acest interval de timp o sa avem parte de reduceri foarte mari, la majoritatea magazinelor din cadrul acestuia. Amintim magazinele: Altex, IPB, H&M, Tommy H., Zara precum şi alte magazine de încălţăminte, copii şi casă.

Pe lângă reducerile din magazine, Iulius Mall ne atrage să mergem la cumpărături prinurmatoare tombola: cine cumpără produse în valoare de 100 Lei, poate intra în marea tombolă unde poţi câştiga unul din cele 3 telefoane iPhone 6 şi din oră în oră diferite premii mai mici.

În acestă zi importantă, vom aveam printre noi două nume celebre de la noi din ţară: Holograf si Connect-R, care mă gândesc că vor susţine un concert foarte bun. Deci este o ocazie foarte bună să îţi faci cumpărăturile de Black Friday din Iulius Mall, deoarece poţi să câştigi un iPhone 6!

Eu totuşi îţi recomand să eviţi aglomeraţia şi să te orientezi spre mediul online. Vezi magazinele online care au anunţat anul acesta reducerile de Black Friday 2014, în data de 21 Noiembrie. Cei care doresc să îţi recupereze investiţia cu un iPhone 6, le recomand sa dea o fugă la Iulius Mall şi să facă ceva cumpărături de minim 100 Lei, de la orice magazin din incinta acestuia. Rămâi până la noapte, pentru a afla dacă ai câştigat un iPhone 6!

iulius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank