Black Friday la COMODO – durează o săptămână

Comodo este cel mai mare magazin din România, specializat pe încălţăminte pentru femei şi bărbaţi. Ei au decis ca Black Friday 2014 să se desfăşoare timp de o săptămână şi nu doar o singură zi din lună. Nu au ales nici data de 21 Noiembrie şi nici data de 28, ci au ales ca începând de astăzi 24 Noiembrie să dea drumul reducerilor de Black Friday, până în data de 30 Noiembrie. O perioadă plină de reduceri la încalţăminte de cea mai bună calitate. Comodo este recunoscut pentru materialele originale din piele, livrarea promptă şi preţuri foarte bune pentru orice buzunar.

vezi oferta completă de Black Friday aici

Stocurile de BF o să fie actualizate în fiecare zi, ceea ce înseamnă că vom avea foarte multe produse la reduceri importante. Cele mai multe reduceri depăşesc pragul de 30%, iar cele mai mari reduceri le avem de până la 87% – la ceasurile din ofertă.

Pentru că se apropie sezonul rece, cele mai bine vândute produse sunt botinele, ghetel şi hainele mai groase, precum şi accesoriile necesare pentru acest sezon: aici vorbim de fulare şi mănuşi. Pe lânga cea mai populară categorie de încălţăminte, avem şi geci, pulovere, paltoane sacouri şi parfumuri în ton cu acestă iarnă.

Atenşie mare însă, stocurile pentru multe din pordusele de Black Friday, au început să se epuizeze, fapt ce ne duce cu gândul ca şi la celelalte produse stocurile se vor epuiza foarte repede. Echipează-te corespunzător şi in trend pentru acest sfărşit de an 2014. La comodo ai posibilitatea de a returna produsele fără nici o problemă.

bf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank