Black Friday in rate prin eCREDIT – pareri

Black Friday la eMAG are loc în data de 21 Noiembrie, adică mai sunt doar câteva zeci de ore până la marele eveniment de reduceri. Poate că unii dintre noi îţi doresc un produs mai scump sau unii dintre voi nu aţi reuşit să vă puneţi ceva bani deoparte pentru acest eveniment. Dat fiind această situaţie fără bani, cei de la eMAG îţi pun la dispozitie plata produselor prin eCREDIT. Totul este foarte simplu, uşor şi se rezolvă totul în maxim 3 zile. Deci dacă nu ai banii necesari pentru Black Friday, nu mai trebuie să îţi faci nici o grijă, deoarece plata în rate la eMAG se face foarte rapid. Aşadar, am să vă spun parerea unui prieten care a cumpărat ceva produse prin eCREDIT.

eCREDIT este un serviciu special de la eMAG, care lucrează cu compania de rate CETELEM. Aceasta îţi pune la dispoziţie posibilitatea de a plăti în rate orice produse pe care îl cumperi de la eMAG. Perioada de rate porneşte de la 6 luni şi ajunge până la 60 de luni. După parerea prietenului meu, cea mai bună perioadă este cea de 18 luni. Majoritatea produselor care nu depaşesc preţul de 1.500 Lei, au o rată lunară de fix 100 Lei. Aşa a ales şi el, pentru produsele care au costat 1.400 Lei, plateşste acum câte 100 Lei pe lună.

Totul s-a mişcat foarte repede. În prima fază trebuie să fi o persoană angajată de cel puţin 3 luni şi să ai un salar de minimum pe economie. Întri pe siteul eMAG, îţi selectezi produsul, alegi numărul  de rate pe care îl doreşti, pui produsul în coş si finalizezi comanda. În următoarea zi vei fi sunat de un reprezentant CETELEM, care îţi va cere câteva informaţii şi care îţi mai spune că ai nevoie de o adeverinţă de servici, cum că eşti angajat şi ai un salar stabil. Aceasta este şi cea mai importantă foaie pe care trebuie să o ai la tine cand ajunge curierul cu produsul. Nu trebuie să o trimiţi prin fax sau poştă, ci trebuie să o dai curierului. După o zi în care se aprobă ratele, vei fi sunat de un curier căruia trebuie să îi confirmi data şi locaţia pentru a primi produsul şi pentru a semna actele. Ajunge persoana la tine, semnezi cu atenţie actele şi totul este gata.

După aceasta, îţi recomand să suni la CETELEM să verifici data exactă până când va trebuii să depui rata lunară. Totul decurge exact cum trebuie, fără probleme şi alte chestii ascunse. Rata este fixă, nu se schimbă, iar punctele de colectare a acestora este în număr mare. Până acum, prietenul meu a achitat 5 rate cu fix 100 Lei.

Deci, eCREDIT de la eMAG este un serviciu foarte bun, de încredere şi care îţi oferă posibilitatea de a-ţi cumpăra produsul dorit la preţ de Black Friday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank