Black Friday in aceasta noapte la YellowStore

Nu ne despart mai mult de 6 ore pana la marele Black Friday organizat in acest an de YellowStore. In aceasta noapte poti sa iti cumperi un aparat foto DSLR profesional la o reducere foarte mare – minim 30% la toate produsele profesionale pentru foto. La reduceri intra si cateva accesorii de la firmele cu renume mondial. Si la obiective o sa avem reduceri foarte mari, mai ales ca acestea sunt la mare cautare in aceasta perioada a anului.

Printre cele mai puternice firme avem: Nikon, Lowepro, Sandisk, Lexar, Marumi, Velbon, Lenspen și Joby. La reducere nu vor intra aparatele foto clasate in categoria “primul meu DSLR”. In rest, eu ma astept ca urmatoarele produse sa aiba o reducere de cel putin 30%:

Eu iti recomand sa verifici si pe alte site-uri ce preturi au aceste produse si sa faci o comparatie cu ce vom avea in aceasta seara, dupa ora 12. Sper ca YellowStore sa organizeze un adevarat Black Friday anul acesta. Ramai cu ochii pe acest site, deoarece eu am sa postez cele mai bune reduceri din aceasta noapte.

black friday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank