Black Friday American la YellowStore si UTOK – 28 Noiembrie

Dacă în data de 21 Noiembrie nu aţi reuşit să vă cumpăraţi un aparat foto DSLR Nikon sau o tabletă UTOK la reducere, nu trebuie să intraţi în panică! Magazinele online YellowStore şi UTOK s-au gândit la această chestie importantă şi au anunţat astăzi un nou Black Friday în data de 28 Noiembrie. Mai exact, data reala şi fixă a lui Black Friday American. Ce am avut până acum, au fost reduceri de BF Românesc. Au fost şi ele foarte bune, dar sunt mulţi dintre voi care nu au reuşit să îşi cumpere un cadou de Craciun. Aşadar avem Black Friday pe 28 Noiembrie cu următoarele reduceri:

De BF-ul care a trecut, am avut tablete la 179 sau 169 Lei la UTOK şi aparate foto DSLR cu reduceri foarte mari. În special la magazinul YellowStore, cumpărători s-au axat pe accesoriile necesare unei persoane experimentate în fotografie. Aici vorbim de trepiede, obiective pe gustul fiecăruia şi acumulatoare pentru aproape orice tip de aparat Nikon. Reducerile la ambele magazine au fost cu adevărat şi nu preţuri umflate înainte de Black Friday.

Reduceri foarte bune au fost şi la aparatele foto pentru începători, unde enumerăm aparatele de tip COOLPIX – adică cu doar 200 Lei îţi cumpărai un aparat foto Nikon foarte bune pentru a surprinde cele mai bune momente de Craciun. YellowStore este de departe cel mai bun magazin de aparate foto de orice tip. În oferta completă vei găsi produse la reduceri foarte mari, de la cele mai renumite firme din lume: LowePro, MaruMi, Velbon, SanDisk, Lexar, JoBz şi LensPen. Calitatea şi performaţele unui aparat foto Nikon sunt recunoscute de orice profesionist din domeniu.

YellowStore oferă transport gratis pentru orice comandă de minim 100 Lei, iar livrarile se fac foarte rapid, deoarece toate produsele sunt pe stoc. Black Friday American începe la ora 00:00 in 28 Noiembrie!

bf american

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank