Black Friday 2014 la YellowStore

YellowStore îţi anunţă astăzi participarea la marele eveniment de reduceri din acest an, Black Friday 2014. În acest an, cel mai bun magazin specializat în aparatele foto DSLR profesionale şi echipamente, YellowStore va susţine în data de 21 Noiembrie Black Friday. Începând cu ora 0:00, se vor da startul reducerilor la aproape toate produsele din oferta lor.

Cifrele despre câte produse vor intra la reducere, nu ne-au fost comunicate, dar am primit informaţii despre cât de mare va fi reducerea la acestea: până la 50% reducere pentru accesoriile şi echipamentele speciale din ofertă, iar despre aparatele foto profesionale, ma astept la reduceri senzaţionale la câteva din cele mai râvnite aparate foto de pe piaţă.

Eu îţi recomand să îţi pregăteşti bine buzunarul, deoarece acum este cel mai bun moment pentru a îţi îmbunătăţi performanţele în fotografie. În momentul de faţă, cei de la YellowStore au pus la bătaie un aparat foto DSLR, la o reducere de 1.700 Lei – este vorba de aparatul profesional Nikon D7000. Acesta poate fi achiziţionat şi în rate, începând cu 249 Lei pe un contract de 12 luni.

Dacă nu ai bani suficienţi pentru Black Friday, aparatul sau accesoriile pe care le doreşti să le ai, le poţi cumpăra şi în rate, la nişte costuri foarte mici. Rată lunară fixă, la un cost foarte mic. Procedura este foarte simplă pentru rate, iar toate actele se vor termina în cel mult 2-3 zile. Nu îţi râmăne de făcut decât să îţi pui comanda şi să alegi modalitatea de plată în rate.

În concluzie, YellowStore îţi pune la dispoziţie reduceri foarte bune pentru acest an 2014. Anul trecut vânzarile au fost foarte bune, ceea ce înseamnă că magazinul are un grad de încredere foarte ridicat. Rămâi cu ochii pe acest site, deoarece eu am să public cele mai bune oferte de la YellowStore în seara de 21 Noiembrie.

bl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank