Black Friday 2014 la Libris – vezi ce te aşteaptă

Cea mai mare librărie online din România şi-a anunţat prezenţa la marele eveniment al anului 2014  – Black Friday 2014. Este vorba de libraria online Libris, care şi în acest an va da startul unor reduceri foarte mari în data de 21 Noiembrie. Începând cu ora 0:00, Libris va pune la bătaie cele mai mari reduceri din acest an. Anul trecut s-au vândut cărtţi în valoare de peste 1 milion de lei, ceea ce înseamnă că toţi iubitorii de cărţi se vor uita peste oferta lor şi îţi vor comanda o carte pe gustul fiecăruia.

La reducere vor intra peste 100.000 de cărţi, care vor avea reduceri foarte importante. Din acest număr, avem 25.000 de titluri în limba Română, iar 95.000 de titluri în limba Engleză – această grupă de carţi va benefica de o reducere de 90%. Poţi să te uiţi aici peste titlurile care sunt în stoc la Libris.

Cealaltă grupa de cărţi, care cuprinde un total de 30.000 titluri, vor avea o reducere cuprinsă între 50 -90%. În această categorie, o să avem cărţi dintre cele mai populare, cele mai bine vândute şi cele mai noi. Majoritatea o să fie în limba Română, iar preţurile o să fie pe masura oricărui buzunar.

Pe lângă aceste reduceri foarte mari cu ocazia BF 2014, cei de la Libris îţi vor acorda o reducere surpriză la comanda totală şi îţi va asigura transportul gratuit la orice valoare a comenzi. Livraările se vor face în maxim 6 zile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aştepţi o veşnicie după comandă. Cei de la Libris se mişcă foarte repede, când vine vorba de a livra o comandă.

bl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank