Black Friday 2014 la Flanco – când are loc ?

Al doi-lea cel mai mare magazin online din România şi-a anunţat ieri prezenţa la Black Friday pentru anul 2014. Potrivit celor de la Flanco, evenimentul va avea loc puţin mai devreme, decât data clasică de 28 Noiembrie. Aşadar, Flanco va da startul celor mai bune reduceri în data de 21 Noiembrie şi care vor dura până în data de 23. Tot în aceeaşi perioadă vom aveam Black Friday şi la eMAG, ceea ce înseamnă că vom avea de unde alege, produsele pe care le-am pus în lista de dorinţe.

Totul este deja pregătit din partea celor de la Flanco, care au pus la punct un site care va face faţă numarului mare de vizitatori, iar în prima zi vor pune la bătaie produse cu reduceri foarte mari. O să fie un eveniment marca Flanco care te va lăsa surprins! Reducerile vor avea loc atât pe siteul oficial Flanco cât şi in magazinele din toată ţara. Eu îţi recomand să nu îţi pierzi timpul pe la magazine, unde va fi cu siguranţă o coadă pe masură, ci să te uiţi peste ofertele online – cred că vor fi aceleaşi.

Până la acest Black Friday, nu îţi rămâne de făcut decât să îţi strângi ceva bani, deoarece eu zic că merită să dai banii pe ceva produs în această perioadă. Nu uita însă să mai verifici preţurile produselor spre care doreşti să te orientezi, pentru ca să nu cazi in capcană. Asta o spun ca şi o mică verficare personală, deoarece pentru acest eveniment cred că Flanco şi eMAG nu se vor juca cu oferte slabe. În curând am să fac o lista cu ce telefoane, tablete sau alte gadgeturi care merită să fie cumparate de Black Friday. Rămâi pe fază şi lasă un Like la pagina oficială pentru a afla recomandările mele.

black friday 2014 emag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank