Black Friday 2014 la evoMAG – detalii

evoMAG a anunţat astăzi programul de reduceri pentru ultima vineri din această lună – în data de 21 Noiembrie 2014 se va da startul evenimentului numit Black Friday la evoMAG. Celebra campanie de reduceri va dura până în data de 23 Noimebrie, pentru cei care novor ajunge să se uite peste oferta din prima zi. Oricum în cele trei zile vor intra la reducere diverse produse, deoarece stocurile se vor epuiza foarte repede. anul trecut, cei de la evoMAG au înregistrat în perioada de Black Friday, mai multe vânzari decât au înregistrat în ultimele 3 luni. La fel s-a întâmplat şi la eMAG sau Flanco, unde înregistrările au depăşit orice aşteptare.

vezi ce oferte pregăteşte evoMAG de BF 2014 aici

Pe langă evoMAg, eMAG şi Flanco, şi-a mai anunţat participarea la Black Friday în perioada 21 – 23 Noiembrie şi magazinul de haine PantofioriiVeseli şi CadouriDeTop. Aceste două magazine online, vor pune la bătaie peste 300 de produse reduse la cel puţin 40%. Deci cei care doresc să îţi facă un cadou înainte de Craciun, o pot face acum.

Anul acesta de Black Friday la eMAG si evoMAG vor fi la mare căutare produsele de tip: anvelope de iarnă, parfumuri, cărţi, tastaturi, telefoane, tablete, televizoare şi electrocasnice. Aceasta este ordinea celor mai vânate produse din acest an, după ce anul trecut acestea au înregistrat vânzări foarte mari, într-o singură zi.

Până la marele evniment BF susţinut de evoMAG, eu am să pregătesc cţteva articole în care am să vă recomand cele mai bune deal-uri pe care le poţi face în această perioadă. Nu ştie nimeni însă ce produse vor intra la reducere, dar totuşi eu o să mă gândesc la câteva din ele.

În prima zi de BF la evoMAG vei ptuea cumăra produsele atât în rate cât şi din showroom. Eu recomand să îţi faci cumpărăturile din mediul online, deoarece eviţi aglomeraţia din oras şi de la magazin.Până atunci, pune-ţi banii la saltea! Numai bine!

black friday 2014 emag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank