Black Friday 2014 la eMag – cand are loc?

black friday 2014 emag

Probabil cel mai asteptat eveniment din acest an, Black Friday la eMAG va avea loc in data de 21 Noiembrie 2014. In aceasta zi vom aveam reduceri foarte mari la aproape toate produsele din oferta eMAG. Anul trecut Black Friday la eMAG a avut loc tot in data 21 Noiembrie.

Evenimentul original din USA are ca data fixa, ultima zi din luna Noiembrie. Asadar cei de la eMAG impreuna cu alte magazine online, vor sustine acest eveniment mult mai devreme decat aceasta data de 28 Noiembrie, cand ar trebuii sa fie clasicul Black Friday. Eu ma gandesc ca acest decalaj are ca scop doar niste castiguri bine gandite la timp. De ce sa tii acest eveniment in aceeasi zi, cand poti atrage clientii cu buzunarele pline mai repede la magazinul tau? O strategie foarte bine gandita, din care va rezulta o suma cu foarte multe zero-uri.

Pana atunci, eu iti recomand sa iti strangi cat mai multi bani, deoarece nu se stie ce produse vor avea reduceri foarte mari. Anul trecut stocurile s-au epuizat foarte repede, mai exact in primele 30 minute. Acest an promite sa fie mai bogat atat in “stocuri” cat si in discount-uri.

In concluzie, Black Firday 2014 la eMAG va avea loc in data de 21 Noiembrie, cu posibile 2-3 zile dupa de reduceri suplimentare. Porbabil si in data de 28 Noiembrie vom mai avea ceva campanie de reduceri gen Black Weekend. Eu am sa pregatesc in momentul dat, o serie de lista cu cele mai bune reduceri, asa ca poti lasa un like la acest site, pentru a afla cele mai bune reduceri de Black Friday 2014. Pana la acest eveniment important, posibil sa mai avem ceva reduceri de Halloween in data de 31 Octombrie.

Momentan la eMag ruleaza OktoberFest, unde poti cumpara produse cu reducere de pana la 40%. Campania OktoberFest dureaza pana in data de 27 Octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank