Becurile MIPOW controlate prin Bluethoot disponibile la QuickMobile

QuickMobile este deja un brand recunoscut internaţional, care aduce în fiecare ţară, cele mai noi telefoane şi ultimele gadget-uri de pe piaţă. Începând de ieri am observat că pe siteul lor au apărut trei gadgeturi total diferite de tot ce ştiam noi până acum; nu este vorba despre ceva telefon cu o memorie RAM foarte mare sau de vre-un acumulator extern cu 10 porturi USB, ci este vorba de noile becuri cu LED ce pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului tău. Mai exact, QuickMobile aduce brandu-ul MiPow la noi în România – asta înseamnă că avem la dispoziţie 3 gadget-uri noi despre care nu ai auzit:

mipow

  1. Bec-ul cu LED PlayBulb RainBow cu Bluethoot 4.0, ce poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone, prin aplicaţia special concepută pentru acest nou tip de becuri inteligente. Cele 4 culori, rosu, albastru, alb si verde se vor potrivi exact cu ambinaţa dorită, iar trecerea de la o culoare la alta se face doar cu un simplu “touch” pe ecranul telefonului tău. Becul este compatibil cu versiunea de Android 4.3 minimum şi cu telefoanele Apple, începând cu iPhone 4S. Distanţa maximă de la care poate fi schimbată culoarea, este de 10 metri, cu 1-2 metri mai mult, în funcţie de telefonul tău mobil. Preţ – 179 Lei.lum
  2. Lumânare LED PlayBulb MiPow, este noul tip de lumânare ce poate fi controlată tot cu ajutorul unui smartphone, prin Bluethoot 4.0 . Acest gadget speră înlocuriea lumânarilor convenţionale, deoarece acesta dispune de o gama variată de culori, în funcţie de locul unde este folosită. Este perfectă pentru întâlnirile romantice, unde se poate seta o culoare romantică şi călduroasă. Mai mult, aceasta poate fi întoarsă invers, unde poţi aşeza o lumănare adevărată, sub care poţi seta un joc de culori! Lumânarea MiPow poate fi folosită doar cu ajutorul bateriilor alcaline, care sunt recomandate de producător, pentru o autonomie mai mare. Preţ – 79 Lei.play
  3. Bec-ul PlayBulb Lite cu Difuzor, ar fi probabil cel mai ciudat gadget de la MiPow. Acesta are inclus în corpul lui un difuzor de 3W, cu ajutorul căruia poţi pune puţină muzică ambientală în locuinţa ta sau la birou, fără ca nimeni să nu îşi dea seama de unde vine sunetul. Şi la acest model se poate regla lumina, dar numai pe două teme: alb neon şi un alb mai prietenos cu ochii noştri. Totul se poate face cu ajutorul conexiuni Bluethoot, de unde poţi seta şi melodiile tale pereferate. Cu aplicaţia specială pentru Android şi iOS, îţi poţi seta foarte uşor playlist-urile preferate, fără a fi nevoie să te mai deplasezi prin cameră, la PC sau la sistemul audio. Preţ – 149 Lei.

Oricare bec inteligent de mai sus, poate fi un cadou perfect pentru o persoană pasionată de gadgeturi şi nu numai. Eu mi-aş comanda un LED PlayBulb RainBow, la următoarea întâlnire cu prietena mea! Lumânările PlayBulb s-ar potrivi perfect la baie, la o zi onomastică şi chiar în maşină! Eu îţi recomand să încerci aceste noi gadgeturi şi cu siguranţă îţi vei impresiona prietenii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank