Autorul Lunii – Sandra Pralong

Un nou subiect despre care inteţionez să scriu pe site, este în totalitate de “Autorul Lunii” , pe care am să îl preiau de la librăria Online Libris. Aceştia susţin în fiecare lună, un autor nou, celebru, de naţionalitate Română, pe care îl ajută la partea de vânzări. Asta înseamnă, că în fiecare lună poţi să îţi cumperi cărţile de la autorul tău preferat, la o reducere foarte bună. În mare parte, aleg cel mai bine vândut autori în fiecare lună.

Pentru această primă lună din an, avem autorul Sandra Pralong, care are momentan doar trei cărţi disponibile spre vânzare. Nu ştiu însă dacă mulţi dintre voi aţi auzit de ea, deoarece cărţile sale aparţin domeniului de beleristică, unde tratează subiecte intelectuale, politice şi naţionaliste. Oarecum, cele trei cărţi par să fie foarte importante, datorită numărului destul de mare de comenzi, pe care lea înregistrat până acum. Aici amintim de:

Eu cred că aceste titluri, merită să fie citite, deoarece reflectă foarte mult modul de gândire şi timpul prezent în care trăim acum în România. Toate cele trei cărţi se învărt la preţul de 30 Lei, iar din partea librăriei Libris, ai transportul gratis. Lasă un Like la pagina oficiala de Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai proaspete subiecte din lumea scriitorilor.

sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank