Autori Romani: cartile sunt la aproape jumatate de pret

O noua campanie de reduceri pentru acest weekend de toamna a fost lansata de catre Nemira. Incepand de astazi pana in data de 19 Octombrie, poti cumpara carti scrie de autori Romani la jumatate din pret. Asadar, pentru cei care isi iubesc autorii tarii, le recomand sa incerce o carte scrisa de acestia. Motto-ul acestei campanii suna astfel: “Romania, te citesc” – ceea ce ne face sa ne gandim la un sigur lucru: sa apreciem mai mult autorii tarii noastre si sa ne mandrim cu ei. Sa le recomandam strainiilor cartile noastre si sa propunem prietenilor nostrii sa incerce un autor Roman. Acum sunt la mare cautare autorii straini, deoarece ei au in portofoliu o gramada de carti, iar publicitatea agresiva isi face efectul si la noi in Romania.

vezi toate titlurile aici la jumatate de pret

Printre cei mai populari autori Romani la ora actuala: Rodica Brasoveanu, Adrian Rogoz, Petru Cretia si Oscar Lemnaru.

Deci, Nemira iti recomand o carte la jumtate de pret pentru acest weekend. Am studiat putin oferta si am gasit urmatoarele carti care merita sa le citesti:

  • Omul si umbra, de Lemnaru
  • 111 cele mai frumoase poezii, de Cretia
  • Minerva se dezlantuie, de Rodica Brasoveanu
  • Taina frumosului si binelui, de Daniel Pupaza

Recomanda si prietenilor tai aceste carti scrise de autorii nostri. Daca te gandesti sa comanzi ceva carte in acest weekend, trebuie sa stii ca ai transport gratis la tine acasa si preturi foarte bune la peste 80 de titluri.

nemira

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank