Atentie la fabricadediscounturi.ro – este teapa pe fata

Un nou site de reduceri foarte mari a aparut peste noapte pe internet. Acesta a atras foarte multe vizite datorita produselor cu reduceri foarte mari. Totusi cateva site-uri au reclamat acest site “fabricadereduceri.ro”, cum ca ar avea produse de la firmele respective, dar cu care nu au nici un contract pentru distribuirea lor sau punerea sub unei reduceri atat de mari. Asadar, atentie mare la aceasta teapa in stil Romanesc. Dovada aici.

Ciudat este insa ca singura modalitate de plata este cea cu cardul! Deci daca ti-ai comandat ceva de la ei, poti astepta mult si bine produsul. Totusi ma intreb cine ar avea atat de multa incredere sa cumpere un produs direct cu cardul de pe un site de care nu a auzit nimeni pana acum? Sper ca nici tu sa nu te afli printre pagubiti.

Cum promovau acest site?

FabricaDeDiscounturi.ro este un concept unic pe piata romaneasca denumit ‘Flash sales’ si caracterizat simplu prin: discounturi substantiale la vanzare, vanzari limitate in timp si cantitate.
Aici vei gasi tot timpul discounturi la peste 100 de branduri printre care: Acer, Alcatel-Lucent, Asus, Fujitsu, HP, HTC, Lenovo, Nokia, Toshiba, Samsung, Sony, VMWare.

fabrica

Cam asa arata pagina oficiala de Facebook! Deci mare atenti la acest site, care momentan nu mai functioneaza! Sper ca au decis sa il opreasca definitiv. Si eu am intrat azi pe site-ul lor si am observat ca reducerile erau supuse unui cronometru, pentru ca sa te convinga mai tare sa comanzi produsul. Oricum un sistem bine pus la punct  pentru plata cu cardul. Trimite articolul acesta si pritenilor tai pentru ca sa nu cada in plasa! Like & Share la acest articol acum!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank