Asus ZenWatch – un stil aparte

zenwatch

Primul ceas de la Asus, ZenWatch este declarat cel mai elegant smartwatch de pana acum. Liniile si designul sau intrec pana si ceasul de la Apple iWatch. La o singura privire putem observa ca acesta este mult mai frumos decat iWatch sau G Watch R. Totusi, a mai ramas un ceas care se ridica la nivelul acestuia – Moto 360. ZenWatch probabil ca il copiaza pe iWatch, dar eu ma gandesc ca cei de la Asus au fost primii cu aceasta idee de design. Atat ZenWatch cat si iWatch se aseamana printr-un singur aspect de design: forma dreptunghiulara. Insa Moto 360 incearca sa ramana la aspectul clasic de ceas “rotund”, fapt ce va atrage mai multe priviri.

Momentan ZenWatch este disponibil doar in Taiwan, in foarte putine bucati. Posibil ca si pretul acestuia sa fie foarte mare, precum si costul de productie. Sau este totul o strategie de marketing, prin care cei de la Asus doresc sa vada cum reactioneaza publicul la primul lor smartwatch. Cam aceeasi strategie o folosesc si cei de la Apple: au lansat foarte putine bucati, doar pentru prezentare.

asus

Pe de alta parte, Moto 360 deja a ajuns si la noi in Romania la pretul de 1.499 Lei. Cele doua ceasuri de la Asus si de la Apple, le vom vedea cel mai curand pe rafturi, incepand cu prima luna a anului 2015.

Cat despre specificatiile lui ZenWatch, pot spune ca sunt putin mai bune decat cele de pe Moto 360. Aici vorbim de o sticla de protectie Gorilla Glass 3, o densitate de 278ppi cu rezolutia de 320 x 320px. Totul intr-o diagonala de 1,63″si un panel LCD sau IPS ( inca nu se stie exact ). La capitolul hardware, acesta este dotat cu o memorie RAM de 512MB,  4GB memorie interna si un procesor la 1,2GHz pe Snapdragon 400.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank