Asus ZenWatch ajunge pe stoc la QuickMobile

Asus ZenWatch este primul smartwatch lansat de compania taiwaneză Asus, care spre bucuria pasionaţilor de gadgeturi, ajunge exclusiv în România prin intermediul magazinul QuickMobile. Zenwatch, după aprecierile specialiştilor din domeniu, este cel mai elegant ceas bazat pe sistemul de operare Android. Acesta depăşeşte la mai toate punctele ceasurile deja lansate la noi, Moto 360 sau Gear S de la Samsung. La QuickMobile acesta are un preţ mai mult decât acceptabil şi îl poţi comanda chiar acum din stoc la doar 999 Leipentru versiunea silver şi curea maronie.ye

 

Mai mult, QuickMobile îţi oferă posibilitatea de a cumpăra acest superb ceas, în doar 12 rate fixe, prin BRD, cu 83 Lei pe lună. Lângă acest ceas se potriveşte de minune şi noul smartphone Asus ZENFONE 2, în versiunea de 4GB RAM cu ecran de 5,5 inch şi conectivitate 4G LTE, pe culoare aurie (stocul pentru telefon este limitat).

Ceasul ZENWATCH se remarcă cu ecranul său curbat la margini, cureaua din piele naturală care are un sistem de prindere ce nu deteriorează aspectul curelei şi în acelaşi timp este foarte confortabilă, precum şi prin sistemul său de operare foarte bine pus la punct, care îţi simplifică viaţa doar cu o singură atingere. Din punctul meu de vedere, Zenwatch arată mai bine chiar decât noul iWatch, care are un preţ foarte mare. Acesta ar fi o alegere foarte bună pentru cei care îşi doresc un ceas care se poate combina cu vestimentaţia aleasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank