ASUS Zenfone 2 Deluxe afisat in oferta QuickMobile

O noua companie producătoare de telefoane mobile accesibile şi în acelaşi timp preformante îşi face apariţia pe piaţa din România. Asus lansează o gamă largă de modele, care pornesc de la preţuri ce sunt aproape pentru orice buzunar, până la gama de vărf a companiei, unde preţurile raportate la specificaţii, sunt excelente. Tot în această situaţie se află şi noul smartpnone ASUS Zenfone 2 Deluxe, care prin intermediul magazinului QuickMobile este adus pe stoc la incredibilul preţ de doar 1.199 Lei.

ze

 

Pe lângă faptul că are specificaţii de top, Zenfone 2 Deluxe vine cu un capac spate special conceput pentru a atrage atenţia şi a ieşi puţin din normalitate. Adică nu mai avem capace spate curbate sau cu o simplă sticlă de protecţie, ci avem un capac cu o geometrie interesantă, ieşită în relief. Din punctul meu de vedere, acesta arată foarte bine şi cred că este foarte comfortabil şi cu sigurnaţă îţi vei plimba degetele pe suprafaţa acestuia, atunci când este stresat:)

yy

 

La interorul acestui smartphone nou, avem un procesor Intel Atom Z3560, Octa-Core, un chipset Video PowerVR G6430 şi o memorie RAM de 4GB. Pe partea de stocare, la QuickMObile avem disponibile doar două versiuni: cea de 16GB care costa 1.199 Lei şi cea de 64GB care costa 1.499 Lei. O mică diferenţă de care nu are rost să ţii cont, fiindcă telefonul este echipat cu slot microSD, care suportă până la 128GB. Deci, memoria o poţi exitinde, după necesităţile tale.

În rest, Zenfone 2Deluxe vine echipat cu o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3, ecran FullHD IPS, cameră principală de 13MP, secundara de 5MP şi un acumulator mare, cu capacitatea de 3.000 mAh. Pe partea software, acesta vine din cutie, cu ultima versiune de Android 5.0 Lollipop. În concluzie, pentru cei 1.199 Lei, Asus Zenfone 2 este o alegere foarte bună pentru cei care îşi doresc un smartphone cu specificaţii de top, la bani puţini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank