Ascend P7 la Revolutia Preturilor – doar 1.339 Lei

rev

Probabil ca te intrebi, de ce acest nou model de la Huawei are un pret atat de mic la eMag? iti spun eu de ce: in perioada 23 – 25 Septembrie are loc revolutia preturilor si unde, acest nou model Ascend P7 a intrat in campania de reduceri la un super pret – doar 1.339 Lei.

Produsul are o reducere de 210 Lei in aceasta perioada, doar la eMag. Cel mai bun pret pentru Ascend P7 in momentul de fata, din Romania! Daca te-ai gandit sa iti cumperi acest smartphone puternic de la Huawei, iti recomand sa o faci acum de la eMag.  Nu uita insa, poti sa il comanzi doar pana in data de 25 Septembrie!

Important!

Grabeste-te, deoarece multa lume a auzit de aceasta reducere si stocul se va termina foarte curand!

Acest model, Ascend P7 aduce o multime de imbunatatiri fata de vechiul Ascend P6, precum:  rezolutie mai mare – FullHD, diagonala mai mare, procesor grafic mai nou – Mali 450MP4 cu 4 nuclee, camera mai buna, de 13Mp fata de 8MP, camera forntala mai mare cu 3MP – 8MP in total, pentru un selfie reusit. In partea frontala avem o sticla de tip Gorilla Glass generatia 3, iar in spate, avem la fel o sticla, care la randul ei este foarte rezistenta la zgarieturi. Acest model a inregistrat vanzari bune in Romania, in special la companiile de telefonie mobila, unde poate fi cumparat impreuna cu un abonament.

Daca ai un Ascend P6, eu te sfatuiesc sa treci la urmatorul nivel si sa iti comanzi azi sau maine un Ascend P7 la super pret. Cei de la Huawei nu au realizat doar un upgrade la P6, ci au realizat un nou smartphone, sub denumirea de Ascend P7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank