Apple iPad Pro ajunge pe stoc la QuickMobile; stocuri limitate

Noua tableta de la Apple, iPad Pro este disponibilă începând de azi la magazinul online QuickMobile. Aceasta este disponibilă în 6 versiuni, pe diferite configuraţii de memorie şi culori. Preţul pentru iPad Pro este unul puţin piperat, deoarece Apple a pus tot ce este mai bun pe ea, pentru ca tableta să fie cea mai bună din clasa ei. Aşadar, avem următoarele preţuri pentru fiecare model Pro în parte:

După cum se poate observa, QuickMobile aduce şi versiunea LTE pentru cei care îţi doresc o tabletă profesională complet echipată. Celelalte versiuni au conectivitate Wi-Fi, Bluethoot 4.0 şi NFC. Diferenţa dintre o tabletă clasică şi acest model, este că iPad Pro are un ecran peste măsura standard pe care o întălnim la restul tableterlor. Pe lângă aceasta, ea vine cu Stylus la pachet, cu ajutorul căruia îţi vei putea face treaba la cel mai înalt nivel. ipad pro quickmobile

La partea de specificaţii amintim următoarele: scanner de amprente, memorie RAM 4GB, rezoluţie 2048 x 2732px, cameră principală de 8MP, ecran cu diagonala de 12,9 inch şi o grosime de doar 6,9mm. Cu acestea, iPad Pro se distanţează foarte mult de restul tabletelor şi cu siguranţă va fi etichetată ca fiind cea mai bună tabletă a anului 2015.

Chiar dacă are un preţ piperat, tableta se va vinde foarte bine în România, deoarece există o mulţime de locuri în care această tabletă îşi are cu adevărat aplicabilitate. Nu uita însă, stocurile sunt limitate la QuickMobile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank