Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK cu Wi-Fi si design VShape

Unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat este modelul Heinner HAC 120WF-BK. Acest model din seria 2016, este disponibil în ţară prin intermediul a mai multor magazine de profil, gen eMAG sau Flanco. Modelul despre care este vorba l-am găsit la eMAG şi m-am gândit că ar fi perfect pentru apartamentul meu, deoarece are un design elegant şi o sticlă lucioasă neagră la partea din faţă. Acesta se deosebeşte de alte aparate de aer condiţionat prin acest design puţin ieşit din tradiţionalul “alb”, care îl vedem la restul. Heinner, este deja o firmă cu nume cunoscut pe plan European, deci nu trebuie să îmi faci griji din punctul de vedere al calităţii produsului pe care îl produce.h1

Heinner 120 HAC mi se potriveşte şi mai bine pentru ceea ce îmi doresc eu, datorită posibilităţii de a-l programa cu ajutorul reţelei Wi-Fi. De exemplu dacă sunt plecat undeva din oraş şi afară sunt 40 grade, pot să îmi setez aerul condiţionat la ce temperatură să fie pe când ajung acasa. Îmi trebuie doar o conexiune la net, aplicaţia produsului instalată pe telefon şi pot fi liniştit că voi aveam o temperatură perfectă în cameră, chiar dacă sunt plecat.

Pe lângă această funcţie importantă, Heinner 120WF-BK are o putere de racire foarte mare şi într-un interval de timp foarte mic. Cei 12000 BTU asigură o răcire puternică, pe o suprafaţă mare. Chiar dacă are o putere mare, aparatul are un consum mic de energie, ceea ce îmi dă încă un motiv să îl aleg.

Am mai citit despre el că are numeroase funcţii gen, Sleep Mode, Oprire Silenţioasă, Funcţie ECO şi memorarea poziţiei flapsului. Mai mult, acest aparat de aer condiţionat are un ventilator interior cu 12 trepete, numai bun pentru diferite ocazii, unde nu ai nevoie de un vânt puternic în apropierea lui. Pe partea de filtrare, avem un  filtru HD, ce elimină umiditatea şi îmi oferă un aer curat, răcăros şi fără alergeni. h2

Mai amintim Funcţia Turbo, de care probabil o să am nevoie când vin acasă cu mai mulţi prieteni şi am nevoie de o “răcoare”rapidă şi cel mai important, funcţia de autodiagnosticare. Dacă se strică ceva, aparatul îmi afişează pe ecranul LCD, cum pot remedia situaţia; chiar şi în cazul în care apar scurgeri ale agentului frigorific. Ultima chestie care îmi place mult la acest model Heinner este că toată structura lui se deschide puţin pe mijloc şi are câteva LED-uri care luminează pe perete culoarea roşie pentru încălzire şi albastru pentru rece.

În concluzie, Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter este un aparat de aer condiţionat cu design futurist, puternic, econom şi care se potriveşte în orice ambient. Îl poţi comanda de la eMAG, la preţul de 1.899 Lei, cu transport gratuit. Poţi accesa orice link de afiliere din acest articol, care te va duce direct către produs! Mulţumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank