Anul acesta imi cumpar brad artificial

coronita

Multi dintre voi au optat pana acum la un brad artificial, dar multi dintre nu au stiut pana acum cati brazi naturali au fost taiati pentru ca tu sa te bucuri de un Craciun original, cu un brad din padure. Acum a venit momentul sa punem pe stop taierea brazilor pentru acest an si sa optam pentru unul artificial. Chiar daca esti o persoana cu pretentii, trebuie sa te mai gandesti din cand in cand si la mediul inconjurator, care se degradeaza pe zi ce trece.

Chiar daca ai multi bani pentru un brad argintiu din padure si intotdeauna cumperi cel mai scump brad din pata, pentru acest an eu te indemn sa iti cumperi unul artificial, la un pret foarte mare, pentru ca sa ai satisfactia ca ai dat multi bani. Pana la urma tot brad este doar ca nu are mirosul acela specific – nu te incalzeste cu absolut nimic un brad natural, fata de unul artificial. totusi mai recunoastem ca un brad artificial ieftin, are un miros mai putin placut, din cauza plasticului ieftin.

Deci, pentru acest an, eu iti recomand sa mergi pe un brad artificial, pe care il poti comanda lejer direct de acasa. Nu mai trebuie sa mergi prin toate magazinele, pe aglomeratia asta. Mai mult, bradul artificial, de multe ori este gata impodobit cu direfite accesorii, care vin incluse in pret. Totusi exista posibilitatea de a-ti cumpara accesoriile preferat tot din mediul online, iar ca recomandare le poti cumpara de aici.

eu mi-am comandat deja un bradulet de 120 cm la un pret foarte bun, care include livrarea gratuita direct la mine acasa. Anul trecut am vazut la foarte multe persoane acest tip de brad si m-am gandit ca trebuie sa renunt si eu la bradul natural. Arata la fel de frumos si de bine, decorat cu diferite globuri si  instaltii de lumina. Pe langa bradul artificial, eu iti mai recomand o coronita pe care o poti pune la usa. Sper ca asa vei face si tu pentru acest Craciun! Doar impreuna vom reusi sa stopam taierile ilegale din padurile noastre!

Si mai este ceva: bradul artificial nu este ecologic, din punctul de vedere al producerii lui! Pana la urma si acesta este fabricat din plastic si sarma, la care le stim materiile prime si metodele de obtinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank