Amazon Fire Phone este lansat oficial

De multa vreme a circulat pe internet o multimde zvonuri, cum ca, cei de la Amazon pregatesc un smartphone nou sub brand-ul lor. Astazi, zvonurile s-au adeverit si pe numele sau Amazon Fire Phone este oficial lansat de catre companie.

amazon.fire.phone

Specificatiile acestui smartphone sunt puternice si are componente de cea mai buna calitate – adica un chipset Snapdragon 800, cu un procesor Quad-Core la 2.2 GHz, memorie RAM 2GB si un procesor video Adreno 330.  Pe partea din fata, avem de a face cu un ecran protejat cu o sticla tip Gorilla Glass 3, o rezolutie HD 720p, totul pe o diagonala de 4.7″. Ecranul este foarte luminos, iar el a fost proiectat in asa fel incat, sa poate fi utilizat atat in afara cat si inauntru, fara nici o problema – de aceea ecranul are peste 590 nits luminozitate.

amazon

El mai beneficiaza de un spatiu de stocare gratis, fara limita de spatiu si bineinteles un buton dedicat pentru camera. Memoria interna este de 32GB fara slot microSD. In plus, acesta vine dotat cu o camera de 13MP,   avand si stabilizator optic de imagine.

Acesta mai imprumuta o chestie de la celebrul HTC One – doua difuzoare stereo, certificate Dolby. Cat despre sistemul sau de operare, trebuie sa stim ca acesta ruleaza o versiune modificata de Android, care se numeste Fire OS – sau mai bine zis un nou sistem de operare care se bazeaza tot pe linux. El aduce multe imbunatatiri fata de Android, deoarece este un sistem nou, care este adaptat dupa cerintele noi si facut parca din greselile pe care la are Android si iOS. In mare parte, un sistem nou, care cred eu ca nu va avea mare succes, deoarece el nu va fi disponibil si in alte tari.

Telefonul este disponibil doar in SUA. La noi in tara nu va ajunge in nici un caz.

sursa: ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank