Amazon Fire Phone 4G disponibil in stoc la QuickMobile

Amazon Fire Phone a fost lansat oficial anul trecut în luna Iunie 2014. Astăzi însă, magazinul online QuickMobile afişează oferta pentru Amazone Fire 4G 32GB LTE, varianta neagră care coastă doar 999 Lei. Telefonul în sine a fost lansat în urma unui parteneriat dintre Amazon şi Mozilla, care nu prea a avut mare succes. Principalul aspect al acestui nou smartphone, este sistemul de operare puţin diferit de Android, dar care a la fel ca şi Windows Phone, o mulţime de aspecte nefolositoare sau chiar lipsă.

amaLa capitolul specificaţii, telefonul se încadrează în clasa high-end, deoarece avem un procesor Quad-Core la 2,2 GHz Krait 400, un chipset Snapdragon 800 şi un accelerator grafic Adreno 330. Desigur memorie RAM 2GB şi un spaţiu de stocare intern de 32 GB. În partea frontală cât şi pe cea din spate, avem o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3. Diagonala ecranului ajunge doar la 4,7 inch, cu o rezoluţie HD 720p şi un panel IPS. Alt aspect principal este formatul 3D al ecranului, datorită celor 4 camere speciale care îţi urmăresc cu atenţie privirea.

Pe partea de cameră, Amazon Fire vine echipat cu un obiectiv principal de 13MP şi cu unul secundar 2,1MP. În rest, aceva mai are un acumulator bun de 2.400 mAh precum şi sistemul de operare bazat pe Android, Amazon Fire OS v3.5 . Cu alte cuvinte, acest smartphone era un dispozitiv foarte bune la capitolul specificaţii pentru anul 2014, dar care încă la acest preţ de 999 Lei este o alegere foarte bună. Puţine telefoane sub acest preţ, beneficează de asemenea specificaţii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank