Altex pregateste Black Friday de VARA

Val dupa val de reduceri in aceasta perioada – cei de la eMag au pana maine Summer Fest, unde poti cumpara produse cu reducere de pana la 20%. Astazi a venit randul celor de la Altex sa promoveze o noua campanie de reduceri pe care o numesc  “Black-Friday de Vara” – care imi suna, a cele mai mari reduceri de anul acesta? eu nu prea cred, deoarece adevaratul Black Friday se tine in perioada mai rece. Probabil ca si cei de la Altex vor avea reduceri de pana la 20 – 30%, dar in nici un caz pana la 90%.

black.friday

 

Acest val de reduceri va incepe in aceasta dimineata, iar Altex promite reduceri de pana la 90% – poate la cel mai scump produs. Toate produse vor intra in aceasta promotie, atat in magazin cat si online pe siteul Altex.ro


Cred ca ari fi cazul sa te uiti maine dimineata, sa vezi ce reduceri au la telefoane si tablete. Merita sa iti cumperi in aceasta perioada scurta, un gadget la un pret mai mic. Ramai conectat pentru a afla cele mai rentabile gadget-uri pe care le consider eu ca isi merita banii si care le voi posta maine dimineata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank