Altex dă startul la Black Friday dimineaţă – 13 Noiembrie

Cam aşa sună cea mai nouă ştire din domeniul Black Friday – Altex a hotărăt să dea startul reducerilor de black Friday puţin mai devreme în acest an. Aşadar, au furat startul înaintea tuturor şi dimineaţă la prima oră vor da drumul reducerilor de Black Friday. Nu ştiu dacă reducerile vor fi pe măsura evenimentului, deoarece mie mi se pare că s-au grabit un pic. Totuşi eMAG, evoMAG şi Flanco au pus Black Friday pentru data de 21 Noiembrie, nici de cum mai repede de această dată.

Eu totuşi zic că merită să arunci o privire peste ofertă aici, deoarece mă gândesc că nu degeaba au anunţat aşa peste noapte un asemenea eveniment. Dacă ar fi să calculăm puţin, un start înaintea celorlalţi ar fi o idee destul de bună, dar care nu va avea un succes atât de mare. Lumea şi-a pregătit banii pentru data de 21 şi 28 Noiembrie. Oricum, eu cred că o fie o surpriză placută din partea celor de la Altex.

***update – evenimentul este unul adevărat, iar reducerile vor fi pe măsură – evenimentul se va desfăşura începând de dimineaţă si va dura câteva zile ! La reducere vor intra peste 10.000 de produse, în special telefoanele, tablete şi televizoarele! Cei de la Altex anunţă reduceri de până la 65%!  Nu rata acest eveniment şi aruncă o privire pe site-ul lor acum – vezi link mai sus!

bl

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank