Alternative la NutriBullet 600

Nutribullet 600 este de departe cel mai popular blender la ora actuală în țară. De ce? pentru că i se face foarte multă reclamă și se spune că este foarte bun. Am urmărit și eu deseori reclama la acest aparat și m-am gândit că trebuie să îți scriu câteva cuvinte despre el. Din start, Nutribullet nu este cel mai bun blender! Face ceea ce pot face și alte blendere; iar aici intervine comparația cu blederele sub 200 lei, pe care cred și eu că le face praf. Desigur, un blender nu se oprește la 200 lei, ci trece bine peste acest prag. Pentru asta am pregătit câteva alternative la acest bleder foarte popular. Am găsit în oferta eMAG mai multe modele care pot face ceea ce face acesta și chiar mai mult.

Din specificațiile lui NutriBullet 600 reiese că acesta are o putere de 600W. Destul de puternic pentru ceea ce este pus să facă; există însă foarte multe modele care au aceeași putere și chiar trec peste. Primul model pe care l-am găsit este blender-ul Russell Hobbs Illumina 20230-56. Acesta are o putere de 850W, 3 trepte de viteză și un material mult mai bun decât plasticul de pe Nutribullet. Mai mult, are un body din inox, frumos și ușor de curățat. Pe toată circumferința acestuia, are o bandă de LED-uri ce se aprinde în funcție de treapta selectată ! Wow, avem deja un blender cu dotări extra și mult mai frumos decât Nutribullet. Arată mult mai bine, are un vas din sticlă, cu capacitatea de 1,5 litri, ușor peste Bullet 600. Cu alte cuvinte, mai mult suc, mai multă sănătate într-o porție.

Se mai spune că Nutribullet 600 are ceva tip de lame patentate, care zdrobesc excelent orice material pus în el. Mi se pare destul de fals, deoarece se bazează pe aceeași treabă ca și la restul aparatelor. Probabil că lamele sunt așezate altfel, dar fac tot aceeași treabă. Vasele sunt ușor de curățat la ambele, deci nu prea există diferență. Cu alte cuvinte, blender-ul Illumina 20230-56 de la Russell Hobbs are mai multe avantaje decât Nutribullet. Unul din cele mai importante aspecte peste care nu trebuie să treci cu vederea, este prețul acestora. Nutribullet costă undeva la 400Lei dacă îl comanzi de pe internet, iar Illumina costă 270 Lei la eMAG ! O diferență mare de preț, pe care trebuie să o iei înconsiderare atunci când alegi un blendere. Chiar nu vad de ce să dau 450 lei pe un blender mai ”slab” decât pe unul de 270 ce poate mai mult. Și să nu uitam de brand ! Russell Hobbs este specialist în electrocasnice de bucătărie, pe când Nutribullet este un produs gen „noname”, foarte bine promovat la noi. Din start aș alege produsul oferit de Russell Hobbs! Îl poți comanda accesând orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs.

Alte alternative la Nutribullet 600

sau comanda un Nutribullet 600 original de aici

citeste si  ” 3 Cele mai bune blendere Bosch la 300 Lei din oferta eMAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank