Alternativa la iPhone 6 – Lenovo S90 Sisley

Probabil că mulţi dintre voi nu îţi permit un iPhone 6, iar de aceea apare în discuţie o copie fidelă pe care o poţi cumpăra deja la un preţ foarte bun, mai în toată România. Însă mulţi dintre voi nu ştiu că cei de la Lenovo au lansat un smartphone de bună calitate care nu se poate compara deloc cu o copie a acestuia, deoarece are dotări mai bune şi vine la un preţ mult mai mare.  Modelul lansat acum câteva săptămâni a ajuns şi la noi prin intermediul celor de la QuickMobile. Este vorba de modelul S90 Sisley care seamănă foarte bine la partea de design cu iPhone 6, având doar mici deosebiri pentru ca orice să îţi poată da seama că nu este fake.

sisleyTelefonul rulează pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat, este Dual-SIM şi se poate conecta la reţeaua noastră 4G. La capitolul specificaţii, acesta se încadrează undeva în clasa mid-range, deoarece avem un procesor Quad-Core A53, 1GB memorie RAM şi un accelerator grafic Adreno 306. Observă că nu avem partea de celebrele MediaTek-uri, ci avem parte de componente hardware de clasă mai înaltă.

sis

La partea frontalî avem un ecran de tip SuperAMOLED cu o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie 720p HD, din care rezultă o densitate de aproximativ 300 ppi. Totul este susţinut de un acumulator care are o capcitate de 2.300 mAh. S90 mai are în dotare o cameră principală de 13MP şi una secundară de 8MP, foarte bună pentru iubitorii de selfi-uri. din punctul meu de vedere, acest smartphone are un design foarte frumos, specificaţii bune şi de-a dreptul este o alternativă foarte bună pentru iPhone 6, fiindă costă doar 1.299 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank