ALPHA 1S este primul robot inteligent interactiv lansat în România

Lumea gadgeturi-lor continuă să ne surprindă în fiecare zi. Dacă în trecut aveam roboței mici care făceau doar câteva mișcări fixe și scurte, astăzi tehnologia a evoluat atât de mult încât avem la dispoziție primul robot care poate executa miscări complexe, printr-o simplă apăsare de buton. În premieră pe România, QuickMobile aduce pe stoc primul robot interactiv Alpha 1S ce vine cu un design inspirat din filmele SF și care este în același timp primul robot umanoid destinat publicului larg.

Alpha 1S de la Ubtech poate fi achiziționat acum de la QuickMobile la prețul de 2.499 Lei, cu livrare direct din stoc și transport gratuit. Îl poți comanda folosind orice link albastru de afiliere din acest articol.

Robotul este primul „gadget” de acest tip care poate fi controlat direct de pe telefon. Tot ce ai nevoie pentru a te distra cu acesta este un smartphone care rulează pe Android sau iOS. Robotul poate executa mișcări complexe, cum ar scheme de yoga, mișcări de dans și chiar exerciții fizice cum ar fi flotările. Pe langa acestea robotul este capabil sa inregistreze miscarile facute de voi, astfel puteti crea si personaliza miscarile sale. Pe langa acestea robotul este capabil sa inregistreze miscarile facute de voi, astfel puteti crea si personaliza miscarile sale. Cel mai mare avantaj este ca va va invata in pasi simplii cum sa programati un robot sa respecte fiecare comanda. Alpha 1S va fi partenerul tau preferat de divertisment. Acesta este conceput pentru a consuma cat mai putina energie, astfel dupa ce este incarcat complet va veti putea juca cu el timp de 60 de minute.ubtech alpha 1s stoc

Cred că este de departe cel mai potrivit gadget pentru a-ți face copilul fericit și chiar mai mult de atât. Momenta, robotul se vinde foarte bine în țară și este tot mai căutat de părinții care vor să își ducă copii la un alt nivel de divertisment. Îl poți comanda cu încredere de la QuickMobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank