Allview X4 Soul cu camera Dual si 4GB RAM; disponibil in reteaua RDS

X4 Soul oferă o experiență completă în fotografie și datorită camerei frontale de 13MP, prevăzută cu Flash Selfie și un unghi larg de vizualizare de 80° pentru a cuprinde în imagini și grupurile mai mari de persoane.

X4 Soul este un smartphone elegant realizat în proporție de 97% din metal, iar liniile rotunjite, armonioase, îl așează bine în mâna utilizatorului. Display-ul IPS FullHD de 5,5 inch își adaptează luminozitatea în funcție de schimbarile de mediu, fiind foarte vizibil chiar și în lumina soarelui. Panoul 2,5D contribuie la designul premium al smartphone-ului X4 Soul, în timp ce protecția Corning®Gorilla® Glass oferă o rezistență la șocuri de trei ori mai mare.

X4 Soul promite experiențe de utilizare fără cusur grație memoriei RAM de 4GB și procesorului Octa-Core 2.0GHz. Memoria Flash de 64GB este extrem de generoasă și poate fi suplimentată prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB în regim single SIM.

Dispozitivul oferă conectivitate 4G Cat6, cu viteze de două ori mai rapide în comparație cu standardul 4G Cat4.

La capitolul securitate, X4 Soul protejează informațiile utilizatorului prin senzorul frontal de amprentă și secțiunea Spațiu Privat, în care documentele sunt criptate printr-un algoritm special pentru a fi ferite de priviri indiscrete. Mai mult, dispozitivul este prevăzut cu funcțiile Anti-call recording, care împiedică alte aplicații să înregistreze un apel și Camera Guard, care nu permite accesul la camera dispozitivului.

X4 Soul este disponibil începând de astăzi pe site-ul allview.ro la prețul de 1.699 lei.

În următoarele două săptămâni, smartphone-ul X4 Soul va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi va putea fi achiziționat cu plata integrală sau în rate fără dobândă, la contractarea abonamentelor din gama Optim. Serviciile companiei pot fi comandate în magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS, în ContulMeuDigi și direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu, iar in 2016 a lansat prin proiectul Siebo Smart Home o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank